Hjälp till att finansiera bokprojektet “Den globala statskuppen”

Vi söker finansiellt stöd till ett nytt bokprojekt. Jag arbetar nu heltid med att snabbt färdigställa min nya bok Den globala statskuppen (The Global Coup d’Etat). Boken kommer att handla om det som har skett i världen i samband med Coronakrisen och de åtgärder som planeras som “lösning”.

Speciellt gäller detta World Economic forums deklaration om The Great Reset och det partnerskap mellan FN och World Economic Forum som offentliggjordes förra året (med syfte att realisera de globala målen genom tillämpning av Artificiell Intelligens, robotisering och sociala krediter). Se mitt inlägg: http://pharos.stiftelsen-pharos.org/the-global-reset-tyrannernas-plan-for-varlden/

Konsekvenserna för mänskligheten ser ut att bli oerhört allvarliga om vi inte stoppar dessa teknokratiska och transhumanistiska hybrisplaner – som vi själva dessutom får betala för!

Tanken med boken är att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara hur beslutsfattandet går till på global nivå, vilka aktörer som styr, vad de globala målen och den fjärde industriella revolutionen innebär, konsekvenserna för människan (massvaccinering med experimentella vacciner och övervakningsfascism) och slutligen vad vi kan göra för att skapa en alternativ framtid till denna dystopi.

Boken ska vara i fyrfärgstryck med förklarande illustrationer, utformad för att kunna läsas av en bred publik i olika åldrar. Syftet är att väcka så många som möjligt och öka medvetenhet om det som sker. Det är oerhört viktigt att denna information sprids snabbt. Våra motståndare ligger inte på latsidan.

Det som behövs är medel till själva arbetet, tryckkostnad och marknadsföring (minst 200 000 räknar vi med men ju mer pengar desto större publik går det att nå). Ambitionen är att ha både en svensk och engelsk version klar senare i höst (med översättning till fler språk senare, översättningshjälp är också välkommet). Därefter intervjuer och en föredragsturné (vilket förstås hänger på att mötesfriheten inte inskränks ännu mer).

De som ger mer än 300 kronor får en signerad bok som tack. Donationer över 600 kronor ger tre signerade böcker. Den som ger högre summor (1000-) kan höra av sig till oss så kan vi diskutera antal böcker. Erbjudandet gäller även för de som redan har bidragit (hör av er till oss och meddela adress).

info(at)stiftelsen-pharos.org

Ge ett bidrag för människans frihet. Save our Species!

Plusgiro: 814120-2
Swish: 123-291 9397

Märk donationen med “Bokprojekt”.

Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.