Med önskan om ett Gott Nytt År!

2019 har på många sätt varit ett fantastiskt år. Tre år efter att jag påbörjade arbetet med Rockefeller – En klimatsmart historia släpptes boken äntligen på Earth Day den 22 april 2019. Vi hade en välbesökt bokrelease i Grillska Huset i Gamla Stan med flera föredragshållare. Både evenemanget och boken möjliggjordes tack vare alla de donationer som kom in.

Den första upplagan av boken sålde slut på ett drygt halvår och nu har vi sålt nästan halva andra upplagan på tre veckor. Detta har möjliggjorts utan någon större marknadsföringsinsats från Pharos sida. Istället har vi haft stor hjälp av läsare som spridit ordet tillsammans med viktiga opinionsbildare (som Lars Bern med flera). Detta har lett till att jag fått ge ett antal intervjuer, hållit flera föredrag och knutit nya värdefulla kontakter. En ljudbok har också börjat produceras genom en av våra följare. Vi når hela tiden nya grupper, vilket är positivt. Pharos ljus sprider sig.

Vi har även delat ut priset Ljusfyren till IT-entreprenören Björn Sundeby för hans insatser med att skapa bättre livsmiljöer med fokus på skönhetsvärden och gammalt hantverkskunnande. Evenemanget, som återigen anordnades i Grillska Huset,  blev mycket uppskattat och vi hoppas kunna nyttja dessa lokaler även i framtiden.

Nästa år handlar om att sprida vårt budskap och börja odla kontakter i resten av världen. Den engelska provutgåvan av boken släpptes efter ett idogt översättningsarbete den 11 december. Den har nu börjat skickas ut till utvalda personer. Förhoppningen är att jag under 2020 ska komma ut och ge föredrag och intervjuer internationellt. Finland är inplanerat som första land och fler står på tur.

Jag hoppas nu att alla som följer mig och tycker att Pharos arbete är viktigt (se våra programområden) vill vara med och stödja vårt fortsatta arbete. Jag ber därför om donationer som kan möjliggöra ännu ett framgångsrikt år. Inget bidrag är för litet. Plusgiro: 814120-2. Swish: 1232919397.

2020 kan vara ett avgörande år, då vi står på randen till vad som snabbt håller på att utveckla sig till en toppstyrd global teknokrati – en syntes mellan det sämsta hos vänstern respektive högern där det inte spelar någon roll vilket block som har makten.

Gemensamt kan vi dock medverka till att skapa en bättre och mer balanserad värld. Allt fler hjälper till att gräva fram och sprida information om hur vi blir styrda och manipulerade inom olika områden. Detta har lett till ett uppvaknande som sprider sig snabbt, vilket ger hopp inför det nya årtiondet.

Jacob Nordangård


Beställ boken:
Pharos Webshop
Bokus
Adlibris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.