Nyårsbrev 2022

Det här har varit ett omvälvande år. I stort sätt alla de farhågor jag hade har besannats och världen har under året blivit en allt mer galen och verklighetsfrånvänd plats. Med införande av vaccinpass, interneringsläger i Australien och tvångsvaccination i Österrike togs ett stort kliv mot den globala totalitära teknokrati jag varnat för. Detta utan att på allvar ifrågasättas av ledande medier, politiker och opinionsbildare. Istället har vi fått ett polariserat samhälle där vaccinerade och ovaccinerade har vänts emot varandra. Pharos arbete har aldrig varit viktigare.

Jag började året med färdigställandet av skivan Temple of Solomon med mitt band Wardenclyffe. Ett perfekt och ödesmättat soundtrack till det som sker och har skett i världen. Samtidigt startade vi bolaget Pharos Media Productions för ”produktion, design och försäljning av media” och vår nya webbshop.  Första egna produktionen blev den andra utgåvan av Den globala statskuppen. Den fick med sin aktualitet en strykande åtgång. Halva upplagan på 2000 böcker såldes och skickades ut på endast en vecka. Därefter släppte vi en intervjuserie i fem delar där Stella Tormanoff intervjuade mig om boken.

Även Mikael Willgert från Swebbtv gjorde en längre intervju med mig i två delar (Del 1, Del 2).

Jag påbörjade även ett samarbete med den undersökande journalisten Per Shapiro och har under året medverkat i fyra av hans program på Folkets Radio. I fokus var bland annat hur motståndet mot nedstängningar och åtgärder på olika sätt kontrolleras. Inte minst genom New Age.

Du sköna nya värld

Jag jobbade under våren en hel del med att göra ny research om uppbyggnaden av motståndsrörelsen vilket resulterade i ett par blogginlägg. The Great Transition och New Earth Order samt Worldshift 2012 – En ny upplyst världsordning. Detta utgjorde sedan underlag till två nya kapitel i den tredje upplagan av Den globala statskuppen. Boken som släpptes i december kom genom detta att svälla till 400 sidor. Jag diskuterade även vaccinpassen i ”Vaccinpass bäddar för totalitär kontroll och medicinsk apartheid” medan Inger skrev om den pågående masspsykosen i ”Mass-formation – har du blivit drabbad än?”. Två mycket uppskattade inlägg.

I början av juni blev jag utfrågad av dr. Reiner Fuellmichs Coronakommmitté angående min forskning om globala nätverk och hur stora stiftelser opererar på världsscenen för att främja sina agendor. Länk.

Under andra halvan av året har jag en gång i månaden hållit föredrag om sex av låtarna på Temple of Solomon. Jag beskrev projektets bakgrund i inlägget HAL – Första kapitlet till Temple of Solomon. Låtarna släpptes samtidigt på alla ledande digitala plattformar som Spotify och Youtube. Projektet inleddes med att jag sommarpratade om min uppväxt och mina visioner på Swebbtv. Jag blev även intervjuad av lokaltidningen Norrköpings Tidningar. Scenen var förberedd.

Val av lokal för föredragen har gjorts med stor omsorg om det estetiska och har även filmats och lagts ut på Wardenclyffes och Pharos Youtubekanaler.

22/7 HAL. Introduktion till föredragsserien och liveframträdande av Ulf Bejerstrand. (Druidsalen i Norrköping).

22/8 Mortlake.  En magisk resa in i 1500-talsvetenskapsmannen/alkemisten Dr. John Dees idévärld och hans strävan att få kunskap om hur världen kan göras perfekt genom att åkalla ”änglarna” (Café Källarbyn, Stockholm).

22/9 Looking for the Green Fairy. En bakgrund till alkoholens alkemistiska bakgrund, den ökända ockultisten Alistair Crowley och hans religion Thelema samt författaren Alice Baileys neo-teosofiska plan om en ny världsordning som dikterades till henne av den Tibetanske Mästaren Djwhal Khul (Café Sten Sture, Stockholm).

22/10 Georgia Guidestones – En exposé över monumentet Georgia Guidestones och dess koppling till eugenik, Earth Charter, FN:s globala mål och World Economic Forums teknokratiska lösningar. (Café Sten Sture men inspelat i Uppsala 24/12)

22/11 Temple of Solomon – Föredraget tar upp filosofiprofessorn Oliver Reisers vision om att skapa en världsorganism eller världshjärna genom att teknologisk bygga ihop mänskligheten. Något Reiser refererar till som ett återuppbyggande av Salomos tempel. Föredraget tar även upp idéernas ursprung (H.G. Wells och Teilhard de Chardin) och implementering (Ervin Laszlo, World Future Society och José Argüelles). (Druidsalen i Norrköping)

22/12 Holomind Perceiver – En resa in i den transhumanistiska idévärlden med strävan efter evigt liv, utomjordiska kontakter, erövring av rymden och en uppkoppling till ”Borgkollektivet”.” (Motala) 

Föredraget som filmades i Uppsala (arrangerat av Veidos) utmärker sig med stor spridning och många visningar. Till föredragen utfördes grundliga förberedelser med research vilket kommer att utgöra underlag till min nästa bok (som är tänkt att släppas tillsammans med albumet någon gång under 2022).

Vi producerade även en video till låten Looking for the Green Fairy med hjälp från fotografen Niklas Palmklint och mediaproducenten Magnus Fermin. Scenerna spelades in på Kolingen och Pharmarium i Stockholm samt Tempeludden i Hässelby. Ett stort tack till Ulf Bejerstrand för upplåtandet av Kolingen till inspelningen av livescenerna och inte minst till den förtjusande “älvan” Theresa.

Övriga föredrag under året var i Stockholm (Demokrativärnet 23/1), Norrköping (12/2), Örebro (9/5), Uppsala (Veidos 24/10) och Stockholm (Klimatrealisterna 30/11).

Vi har även (äntligen) fått ut ljudboken till Rockefeller – en klimatsmart historia (inläst av Björn Hoppman) samt redigerat och gett ut Björn Tarras-Wahlbergs bok Kampen om Nobelbygget.

Året avslutades med en intervju i två delar (4/12 och 22/12) av fil.dr. Katherine Johansson från den danska kanalen Upstream Media. Intervjuer har även gjorts med mig av Ian Trottier (6/2), Ulf Bejerstrand (14/2) Niklas Holmsten från Strävan efter Sanningen (17/3) och Andreas Strand från Andreas Samtalshörna (22/4).

Jag har en positiv känsla inför det nya året och tror att den kommer att innebära en vändpunkt till det bättre. Den motståndskraft som har skapats kommer inte längre att kunna hållas tillbaka. Det kommer bli allt svårare för den styrande klicken att hantera situationen och framgångsrikt splittra oss. När vinden vänder kan det gå snabbt för korthuset att falla.

Pharos tänker främja den utvecklingen och jobbar vidare med att skapa den värld som vi önskar. Under året kommer vi att återutge arkitekten Hans Asplunds klassiska bok Farväl till Funktionalismen (i början av februari).

Rockefellerboken kommer också i en polsk utgåva, Rockefeller – Totala Kontrolna, på förlaget Samoswiadomi. Därefter väntar tyska och engelska versioner av Den globala statskuppen. Översättningarna är i stort sett klara.

Den 22 januari väntar nästa föredrag om The Hydra i Stockholm följt av Inevitable den 22 februari. Flera andra föredrag är planerade ute i landet. Jag hoppas sedan att kunna framträda live med Wardenclyffe och att vi ska kunna arrangera en Wardenfest i sommar. 

Vi söker nu en vacker lokal (och helst billig) lokal till det sista eventet. Tänkbart är en gammal frikyrka inom rimligt avstånd från Norrköping. Det skulle passa eftersom sången är en ballad som handlar om den högsta formen av kärlek – Agape. Gudomlig kärlek till mänskligheten. Den som ger dig tröst och vägledning när tillvaron ter sig som mörkast.

Från föredraget om “Looking for the Green Fairy”. Inspelat i Café Sten Stures lokaler 22/9 2021. (Foto: Bob Miettinen)

Comments 2

  • Det viktigaste just nu är att göra sig kvitt rädsla. Det går inte att bekämpa rädsla i gammal mening, däremot går det oerhört lätt att tömma dess energi, eftersom rädsla är en emotion och emotioner är laddning lik statisk elektricitet. (Tänk tändstift till en motor). Rädsla befinner sig i negativ pol utan motpol, sätt dit en positiv pol och där går laddningen, direkt!! Ingen rädsla på den punkten längre, allting i livet blir lustigare och man läser fortare, bryrs sig inte i folk tokerier, slänger ut TVn, och tjänar mer pengar eftersom ens val blir sundare. Finns vilja att lära hur man gör?
    Lärtid; en bok ca 150 sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.