Nyårsbrev 2021

Jag hade under 2020 planerat att komma ut i Europa för att föreläsa och marknadsföra Rockefeller – Controlling the game. Jag hann bara till Åbo i Finland innan världen stängdes ned. På kort tid förvandlades samhället till den dystopi som jag under många år varnat för. Våra demokratiska och mänskliga rättigheter blev snabbt kringskurna. Pharos syfte och uppdrag har aldrig varit viktigare.

Jag skrev profetiskt i mitt förra nyårsbrev (2 januari 2020) att:

2020 kan vara ett avgörande år, då vi står på randen till vad som snabbt håller på att utveckla sig till en toppstyrd global teknokrati – en syntes mellan det sämsta hos vänstern respektive högern där det inte spelar någon roll vilket block som har makten.

Det blev snart uppenbart att pandemin var verktyget som oligarkerna skulle använda för att genomföra sin tekno-totalitära världsordning. Sedan mitten av mars har det gått i en rasande takt och det har varit svårt att hinna med. Året fick ägnas åt att studera pandemins bakgrund, de aktörer som drivit den globala hälsoagendan och deras planer för oss. Jag fick också en ny värdefull plattform att nå ut med mina artiklar när Patrick Wood bjöd in mig som gästskribent på hans blogg Technocracy.news. Det var extra roligt eftersom jag länge uppskattat Patricks research och sympatiska personlighet.

I somras föreslog vår styrelsemedlem Staffan Wennberg att jag skulle författa en tunnare bok med huvudpoängerna från Rockefellerboken. Jag nappade direkt. Projektet växte dock snabbt och boken kom att bli dubbelt så tjock som hade planerats. Den kom dessutom att fokusera på det gångna årets händelser samt upptakten till pandemin.

Från första september tills att Den globala statskuppen gick i tryck i början av december jobbade jag och Inger heltid med att färdigställa boken. Kanske någon form av rekord. Men det kändes så oerhört viktigt att få ut den vilket gjorde att vi lyckades mobilisera extrakrafter. Därefter har vi jobbat hårt med att få ut boken till alla donatorer och bokköpare. Efterfrågan har varit över förväntan och vi kommer snart att få beställa ännu en upplaga. Stort tack till alla som hjälpte till finansiellt och som nu sprider informationen vidare.

Det kommande året kommer att bli avgörande för människans frihet. Vi måste nu samla oss och vända denna destruktiva utveckling (som Pandemilagen här i Sverige, som kommer ge regeringen makten att ta till lika extrema åtgärder som i så många andra länder).

Vi får inte tillåta att en liten elit med hybris terroriserar och fullständigt förslavar oss. Det är dags att vi skapar den värld vi verkligen önskar. Det finns hopp. Nätverket växer snabbt och vi har under året fått många nya värdefulla kontakter både i Sverige och över hela världen.

Det kommer inte gå att stoppa oss nu trots att de gör allt för att stänga ned alternativa kanaler som inte följer statspropagandan. Två dagar efter att jag blev intervjuad i Swebbtv släcktes kanalen ned på Youtube. Se intervjun här.

Hjälp till och stöd vår verksamhet genom donationer och bokköp. Sprid informationen. Det är 2021 det gäller.

Plusgiro: 814120-2
Swish: 1232919397

Med önskan om ett fritt nytt år!

Jacob & Inger Nordangård

Comments 2

  • Transhumanismen förknippas väl normalt med en rent fysisk integration av människan och maskinen. Men mer subtila informationsmässiga integrationer är väl egentligen mer farliga då de smyger sig på oss och “tar över” innan människor fattar vad som har hänt. Här kan man ju se smartphones och Big Techs databaser över oss som individer som ett exempel på “förslavning”. Ett annat är kameraövervakning i offentlig miljö och system för sociala poäng där Kina har tagit täten med hästlängder. Smittspårningsappar är ytterligare ett aktuellt exempel i dessa dagar.

    Men nu tänkte jag dryfta ett område för mänsklig förslavning där det just nu går blixtsnabbt och – gissar jag – få förstår vad som händer. Det gäller mRNA tekniken. Om jag först gör antagandet att denna teknik inte drabbas av några allvarliga medicinska bakslag så finns det anledning att tro att detta kan bli ett verkligt paradigmskifte vad gäller botande av allehanda sjukdomar – ett “offer we cant refuse”.

    Detta kommer då att leda till att Big Pharma kommer att koppla greppet ännu hårdare om mänskligheten än vad vi någonsin kan föreställa oss. Man kan då som exempel notera att med Pfizer och Lipitor som centrala brickor har statiner sålts med rent lögnaktig reklam till belopp av ca 1000 MDR USD genom åren till tonerna av en nästan samfälld medial orkester trumpetande kolesterolets och de mättade fetternas farlighet. (f.ö. en lögnsymfoni enligt mig, kolla “statin wars” på Youtube bara)

    Med mRNA-tekniken kommer Big Pharma kunna fixa de jättelika hälsoproblem som Big Food förorsakar, ett verkligt win-winkoncept i monsterstor skala. Men även en förslavning av oss som individer. Att bygga sitt immunförsvar med naturliga sunda metoder blir då få förunnat.

    Kan detta bli ett tema för kommande inlägg på denna blogg?

  • Skulle vara intressant om ni kan göra en kartläggning av Investors inflytande i världens länder, ABB, Ericsson osv. De fria menar att Rockefeller är långt ifrån längst upp i pyramiden eftersom de inte kontrollerar någon infrastruktur. De fria har gjort mycket bra föreläsningar bl.a. om hur Sverige korrumperat länder sedan 1700-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.